2008. június 5., csütörtök

Évvége közeledti hangulatom

Mondhatni, hogy boldog vagyok, meg szomorú is.
Boldog azért vagyok, mert ma jónapom volt, és mert jó lesz valamilyen szinten a nyár... új kalandok meg új, ismeretlen dolgok várnak rám... :)
De ha belegondolok, hogy 3hónap a barátaim, barátnőim, jelenlegi osztály nélkül, akkor ez a tény megijeszt, furcsa érzést kelt bennem. Talán elszomorít.
Ez a nyár más lesz, mint a többi, valamennyire, csak hát azért elég hosszú lesz, 3hónap... nem sok időnek tűnik, de akkoris... ehhez a 10hónaphoz képest, elég rövididő... 90nap... megnézve 90nap külön, távol egymástol, távol azoktól az emberektől, akiket szeretünk összeszoktunk. Lehet vannak osztályon belül konfliktusok, de legtöbb meg Vajon milyen lesz, mikor nyár urán mindenki bejön, 10.-esek leszünk, mindenki más lesz, vagyis biztos, hogy változnak az emberek... és milyen lesz újra 3hónap után látni őket? Furcsa. az biztos. nagyon furcsa.. de jó érzéssel fog eltölteni legtöbbünket. :))
Évvége... arról csak annyit tudok mondani, írni, nem várom. Igazából most érzem úgy, hogy egyáltalán nem várom. Év elején úgy gondoltam: csak legyek túl ezen az éven.. Azóta nagyon sok dolog változott, jó irányban.. osztállyal kapcsolatban főként. Összeszoktunk. Jobb lett a közösség. Sokkal. :)) Kialakultak barátikörök, és sok ellentét is szövödött időközben.. de semmi sem lehet tökéletesen.
De hát, mindjárt vége az évnek... kár.. de legalább lesz jövőre is ez az osztály, nem akarom szívem szerint, hogy elmenjen bárki is. Így jó az osztály, ahogy van. Lehet a tanárokat kikészítjük, de szerintem azért nem vagyunk annyira elviselhetetlenek.. :D

Nincsenek megjegyzések: